lunes, 18 de junio de 2012

Capítols 17,18,19,20

Capítol: 17
Resum: Robert ignora a Aloma. Aloma parla amb Anna de la relació que havien tingut Joan i Cora, i Anna ja ho sabia. Aquella nit, aloma demana perdó a Robert

Cita:" Però l'home sap desvirtuar-ho tot, i té rao Rousseau en dir que tot el que és obre de l'home no val res. Generlment en l'home no hi ha res complet. Està condemnat a la contradicció." Kaillinikov, La tragèdia sexual de Lleó Toltoi. Aloma se va equivocar amb lo que li va fer a Robert.

Frase síntesi: Alome descorbreix realment com és la seva família.

Capítol: 18
Resum:Aloma descobreix una fotografia d'una noia a la cartera de Robert,es ella que li escriu cartes des    d'Amèrica. Robert se n'ha d'anar, però Aloma li amaga que espera un fill seu.

Cita: "I em rebel·lo contra la vida com si no hagues d'acabar-se mai." Benjamí Constant, Adolf Aloma es rebel·la contra tot allò que se suposa que és normal o ètic, i lluita per Robert, però s'ap que partirà.

Frase síntesi: A aloma li ha tocat madurar de cop.

Capítol:19
Resum:Robert s'envà, Aloma no li diu que està embaressada, mai l'oblidarà.

Cita: "O en quantes parts, aquelles que més temen los llurs defalliments, se affollen e anans de temps pareixen." Boccaccio, El Corbatxo. Aloma s'ha quedat completament sola.

Frase síntesi: Aloma ja no té ningú.

Cpítol: 20
Resum: Sen van a la casa nova, Aloma conta que està embarassada, i Anna reacciona molt malament. Després sentorna a la casa vella per darrer cop.

Cita:"La cortina, lenta i silenciosa com un destí que s'aproximés, caigué damunt l'amor". Margaret Kennedy, La ninfa constant. Aloma es tanca, ja no tornarà a estimar mai més.


Frase síntesi: La vida ha esta cruel per Aloma, però pot veure una petita llum al final del tunel.









No hay comentarios:

Publicar un comentario