lunes, 18 de junio de 2012

Capítols 9, 10,11,12

Capítol 9:
Resum: Aloma i Robert decideixen anar al cinema, de tornada, Robert besa als llavis d'Aloma, això la trasbalsa molt, però el que més l'impacta és com diu "Aloma...". Hi està pensant constantment.

Cita: "Jo crec que l'home només somia per no cessar de veure" Goethe, Les afinitats electives.
Aloma està confosa, i no veu les coses clarament.

Frase síntesi: Aloma està molt confusa i emocionada, es comença a enamorar de Robert.

Capítol 10:
Resum: Dani i Anna se'n envan a una casa de camp perquè Dani es recuperi, recomanats per al metge. Joan tansols es despedeix perqueè ha d'anar a fer feina. Aloma sap que Robert se'n anira tart o d'hora. Ella es sent molt sola sense Dani a casa.

Cita: "Tenia ganes d'anarme'n lluny, com més lluny millor; allà on neix el mal temps."  Dostoievski, La dispersa. Aloma té moltes ganes de canviar d'aires, oblidar-se de tot i de tos, fer una nova vida.

Frase síntesi: Aloma sense Dani es sentirà més sola que mai.

Capítol 11
Resum:Aloma rep cartes d'anna, que expliquen com van les coses per allà, Aloma els i contesta no massa cosa. Explica una visita de coral, i l'estat d eles plantes del jardí. Un dia Aloma i Robert van a passejar pel centre, ja que Joan s'ha n'ha anat amb un amic.

Cita: "Maleït sigui aquell qui, en els primers moments d'una unió amorosa, no cregui que aquesta unió ha d'ésser eterna" Benjamí constant, Adolf Fa referència a la relació entre Aloma i Robert. Aloma està enamorada.

Frase síntesi: Aloma ha descobert l'amor.

Capítol 12
Resum:Joan convida a aloma i a Robert pel seu sant. Robert rep una carta d'Amèrica, tot i que ell diu que no partirà es passa el dia sense dir-li res, fins al vespre, es per això que Aloma està molesta.

Cita: "Ella era a la vora i les altres no eren  enlloc."  Thomas Hardy, Teresa dels Urbervilles.
Aloma s'intenta atracar a Robert però ell l'esquiva.

Frase síntesi: Alomkka es sent insegura, per la carta que ha rebut Robert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario